2009. november 23., hétfő

Katus gyűrű

Sok Boldog Névnapot kisKatus!!!!!!

Boldogságos Katalin Napot Kívánok!

Remélem a Katalinjaim várják Tőlem a postát a mai nap folyamán???? :-)))))))
Amíg nem érkezik meg csak ezt tudom nyújtani,de ezt is sok szeretettel küldöm névnapjuk alkalmából.

2009. november 21., szombat

Szülinapi ajándék magamnak

Megleptem magamat szülinapomra ezzel a gyűrűvel, igaz már lassan egy hete,hogy elmúlt, de mindig volt fontosabb, amit készítenem kellett.Őszinte legyek ,nekem tetszik és ennél az ékszernél ez a lényeg, mert az enyém marad. Előre elnézést kérek a fotó miatt, mert az viszont szörnyű.


Minta: Mu/Nell

2009. november 19., csütörtök

Aranyló capucchino szett ...

...színes drazséval meghintve.
Boldog Erzsébet Napot!!!
Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánok Anyukámnak és Testvéremnek! Anyukám és a tesóm nem hordanak ékszert,ezért a vízililiom Anyukámé a két kulcstartó pedig a testvéremé.

Lukács család
Szerdán Vezsuzsi tanfolyamán jártam a Gyöngytyúk tanyán és a Lukács bogyót fűztük, én rögtön családot alapítottam a bogyóknak. Zöldet és a sárgát megfűztem a tanfolyamon és otthon sem tudtam abba hagyni és megszületett a kék, ami ajándék lett,de azt későbbi bejegyzésben mondom el. Köszönöm Zsuzsi, hogy megtanítottad a Lukács család alapítását.:-)))))))))

2009. november 15., vasárnap

Queen of the Rings


Egy újabb Hystrix, ami nálam viszi a "Gyűrűk Királynője"címet, azzal a sok-sok csillogós Swaroskival, amit bele építettem. A kép nem adja vissza azt a csillogást, amit élőben produkál a királynő.

2009. november 13., péntek

Boldog Névnapot Kívánok!!!Nagyon Boldogságos Névnapot kívánok, ezzel a kis fülbevalóval Szilvike nap alkalmából.Remélem a posta is megérkezett és viszi élőben.
Szerintem ahány Szilvia ismerősöm van mind a postást várja

Ihlet: Zsani

2009. november 12., csütörtök

2009. november 8., vasárnap

Ogalala szett hófehérben

Korábban már készítettem egy karkötőt és kértek hozzá fülbevalót és nyakláncot, így szettesedet az ékszer.A képek nem igazán jól sikerültek élőben sokkal szebb és az időjárás se igazán segítette a fotózást.