2010. január 31., vasárnap

Napkő vagy még sem...?Napkőnek vásároltam ezt a követ,amit Vezsuzsi segítségével befoglaltam, köszi Zsuzsi a segítséget. Egy kicsit eltértem a képen látott díszítéstől,de szerintem az nem baj.
Timi barátnőm felvilágosított, hogy ez nem az igazi napkő, hát nekem eladhatták annak, mert én még nem ismerem annyira az ásványokat, de szerintem szép ez a kő is bár mi legyen is. A háttérben látszó dobozt Timi készítette, köszönöm Neki nagyon tetszik, szép díszlet a nyaklánchoz.

2010. január 15., péntek

Lencsevirág
Lencsevirág még 2009-ben készült, Vezsuzsi utolsó tanfolyamán, már mint a 2009-ben utolsó. Köszönöm Zsuzsinak, hogy megtanította nekem ezt a mintát. A nyakéket pedig Ági barátnőm kapta születésnapjára,ami szintén 2009-ben volt.Boldog Születésnapot Szivikém!!! Mostanában nem igen fűzök így nincs mit feltöltögetni a blogra, sajnos más köti le a figyelmemet és a szabadidőm nagy részét, de reménykedem,hogy ebben hamarosan változás következik be. Azért ne feledkezzetek meg rólam és néha nézzetek be, remélem hamarosan visszajön a fűzős kedvem is.

2010. január 9., szombat

Szeretem az Adagio-tEzt a szín orgiás Adagiót a barátnőm kapta karácsonyra, van színben hozzá illő nyaklánc és karkötő is. Remélem előbb - utóbb fotó is lesz róla és megtudom mutatni.

2010. január 4., hétfő

Kreatív Blogger Díj


Két kedves gyöngyös lánytól is megkaptam ezt a díjat az egyik Poé, a másik pedig Yvy.
Köszönöm lányok, hogy érdeklődtök felőlem. 7 dolgot kell magamról írni,amibe most így bele gondoltam, nem is olyan könnyű, de azért megbirkózom vele.
1; Családban élek, ahol egy tini lánykát és egy férjet próbálok nevelgetni, kisebb nagyobb sikerrel.
2; 2009.január 09 óta fanatikus gyöngyfűző lettem, de annyira, hogy azóta nem telt el olyan nap, hogy ne lett volna valamilyen célból gyöngy a kezembe.Be kell vallanom függő vagyok.
3; Akaratos, önfejű,céljától eltéríthetetlen, ha belekezdek valamibe véghez is viszem, vagy bele se kezdek.
4; Állítólag jól főző, sütő háziasszony, ami sajnos meg is látszik rajtunk.
5; Életemet átfogyókúráztam és szinte mindig duci voltam, egyszer sikerült nagyon sokat fogynom, de mindenki azt mondta, az nekem nem áll jól ha vékonyabb vagyok. A párom is azt mondja, hogy miért akarok agár kutya lenni, ha bulldognak születtem. Lassan már kezdek hinni Nekik.
6; Szeretek olvasni, de megvallom mostanában hanyagolom a fűzés miatt.
7; Ami a szívemen az a számon, szeretem az emberek szemébe megmondani a véleményem, akkor is ha néha az nem esik olyan jól annak, aki a véleményem hallja.

Én szeretnék megtudni 7 dolgot Timelről és Albert Ildikóról, így Nekik adom tovább a díjat.