2011. január 28., péntek

Brutália Gigantika
Én már ugyan, nagyon szeretem a nagy feltűnő gyűrűket, de a Keresztlányom még rajtam is túl tesz. Brutália Gigantikát Ő készíttette a barátnőjének ajándékba. Az ásvány, amit befoglaltam Fluorit és Kínából származik.

2011. január 24., hétfő

Díjat kaptam


Ismét díjat kaptam ,amit nagyon köszönök Magdinak,
Geszternek , Ládikónak
igazán megtiszteltetek vele.
Jó pár napig gondolkodtam, hogy kinek is adjam tovább, de egy oldal kevés lenne, hogy tudjam sorolni a neveket. Ezért úgy határoztam, hogy tovább adom mindenkinek aki szereti a gyöngyöket és szebbnél-szebbeket alkot belőlük.
Fogadjátok szeretettel!!!

2011. január 22., szombat

Ajándék a tesómnak


Testvéremnek készült ez a szett karácsonyi ajándéknak, amit most kapott meg, mivel januárban kezdtem fűzni. Sajnos az ünnepek előtt kicsit el voltam havazva, de így is nagyon örült az ékszernek.
Karkötő minta: Quienlodira

2011. január 16., vasárnap

Óra
Már rég szerettem volna egy órát készíteni és itt volt a lehetőség, mert a barátnőm meg vette ezt az órát és nem tetszett Neki a szíja vagy nem volt jó, már nem is tudom, így ollót kapott. Andi reménykedem benne, hogy elnyeri a tetszésedet.

2011. január 4., kedd

Év indítás bukta sütéssel....
Mire is jó a kényszer szabadság, ha az ember gyereke begipszelteti a lábát karácsony előtt, hát egy jó bukta sütésre (máskor úgy sincs rá időm), ami most kifejezetten jól sikerült. Látványát és a receptjét megtudom veletek osztani.
Bukta recept:
A tésztához:
350 ml tej
30 g élesztő
50 g porcukor
250 g finomliszt
250 g rétesliszt
4 g só
1 db tojás
90 g vaj
A töltelékhez:
lekvár, túró,gyümölcs,akár csokoládé
A kenéshez:
120 g vaj
Nálam, most csoki pudingos és lekváros készült.
Egészségetekre!!!!