2011. augusztus 23., kedd

Névnapi ajándék

Anikó napi ajándék,amit a testvérem kapott.

2011. augusztus 16., kedd

Egy kis apróságIlyen gyűrűt is már sokat fűztem, de hát nem tehetek róla ha ennyien szeretik, viszont én meg szeretem fűzni. Szerintem az eddig fűzöttek közül ennek van a legszebb színe.

2011. augusztus 14., vasárnap

Miből lesz a Cserebogár? - Játék!!!


Több gyöngyös kislánytól is megkaptam erre a játékra való felhívást, név szerint: Kritti, Mézesmama és Káli Gopika. Köszönöm Lányok, hogy kíváncsiak vagytok arra hogy, hogy indult a gyöngyös pályafutásom.
2008 Karácsonyán néztem a Dekó Tv-t, ahol rátaláltam egy műsorra melyben a gyöngyfűzés volt a téma és közben fűzték is az ékszereket. Nekem ez nagyon megtetszett, rögtön internet elé ültem, ott szinte a két ünnep közötti pihenőmet azzal töltöttem, hogy mindenféle oldalakat megnéztem, ami gyöngyfűzéssel foglalkozott és egyre jobban beleéltem magam, hogy én ékszert szeretnék fűzni. Rátaláltam a neten a Gyöngytyúk Tanyára és be is jelentkeztem tanfolyamra, 2009. január 09-re és ezt az ékszert próbáltam megfűzni, persze nem sikerült egyetlen golyót sem megcsinálni a 3 órás tanfolyam alatt, de nem adtam fel (mivel nem vagyok egy feladós típus, amit a fejembe veszek azt meg is csinálom),majd otthon addig próbálgattam, hogy ezt a nyakláncot fűztem meg, amit mai napig a barátnőm visel.Köszönöm Dórinak és Vezsuzsinak a tanítást, sokat köszönhetek Nekik. Sajnos mostanában nem sok időm van elmenni egy-egy tanfolyamra pedig néha jó lenne.
Zsófynak is köszönöm, hogy elindította ez a helyes játékot, jó volt felidézni a kezdeteket.
Akire én kíváncsi vagyok és tovább adom a stafétát:
Lujza Gyöngyei
Kandy Bindzsi
Márticska Gyöngyvilága
Raszputyin Design
Tündrüs Gyöngydoboza

2011. augusztus 12., péntek

Delila karkötő

Kolléganőm kapta születésnapjára, ezt a Delila karkötőt és még hozzá kreáltam egy hasonló gyűrűt.
Minta: Domján Diána / Delila karkötő

2011. augusztus 3., szerda

Fukszia szettem


Júniusban esküvőn voltunk, az én kedves volt Főnöknőm hívott meg az Ő nagy napjára, ahol istenien éreztük magunkat. Ezt a szettet készítettem saját részemre az alkalomra.
Mintákat nagyon köszönöm.
Medál: Incas/Happyland
Karkötő:Profiler/Try-To-Be
Fülbevaló:Spherrific (1 eleme)/ Try-To-Be