2010. május 29., szombat

PIF (I.) játék


Úgy gondoltam, hogy benevezek én is PIF játékra, igaz manapság nincs sok időm, de gondolom 365 nap elég lesz, hogy elkészítsek 3 db. ékszert, feltéve ha lesz annyi jelentkezőm aki ékszert szeretne tőlem kapni, előbb utóbb kiderül.

Én a következő gyöngyös társaimtól(akikhez beneveztem a játékra) szeretnék ékszert kapni:
Bellisperennis-Timel
Gyöngybarlang-Tündegyöngyök
Málna gyöngyei-Adrienn

Lássuk a szabályokat:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést,melyben jelentkezik, ajándékot fog kapni tőlem, melyet én készítek.Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
3. A játékra jelentkezők kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukra és a fent írtak szerint ők is tovább viszik! (Csak ebben az esetben jár tőlem az ajándék)

Hajrá játékra fel!!! :-)))

6 megjegyzés:

LUJZA Gyöngyei írta...

Még sohasem vettem részt PIF játékban, de most benevezek, mert imádom az ékszereidet! :) Alíz

G-design írta...

hú én is szeretnék játszani =)

Panka írta...

Drága Erga! Én ÚÚÚÚÚgy szeretnék egy ergás szettet! Vagy legalább valami apróságot. De nekem most úgy látom, hogy 365 nap is kevés lenne... Viszont egy jó kis cserét megbeszélhetnénk... :) Írj mailt, oké? pankacs@gmail.com

Monyoka írta...

Én is szeretnék csatlakozni:)

Erga írta...

Lányok!!!
Köszönöm szépen mindenkinek a jelentkezését, nagyon megtiszteltek, hogy tőlem szeretnétek ékszert, ígérem Nektek azon leszek, hogy ne kelljen 365 napot várni, hogy kész legyek vele, de egy kis türelmet kérek, mert most egy kicsit sűrű napokat élek meg.
Szeretettel ölellek benneteket:
Erga.

Lara írta...

En is jelentkeznek,mert ugy lattam,hogy 9jelentkezot varsz,mert 3jatekra neveztel.