2010. december 1., szerda

Juditkánaknak szeretettel!!!



Kolléganőmnek készítettem ezt a Granada medált, sajnos ez megint egy búcsúzkodós ajándék, ma dolgozott nálunk utoljára, mert átment egy másik fiókba. Pedig megfogadtam, hogy aki elmegy annak nem készítek gyöngyös ajándékot, de mivel Juditka nem önszántából ment hanem, mert áthelyezték, azért kapta és persze azért, mert megérdemli.
Judit kívánok Neked az új helyeden sok sikert és könnyű, zökkenő mentes beilleszkedést!
Minta: Sabina Lippert/Granada

12 megjegyzés:

Tímel írta...

Kis képen fel sem ismertem a granadát :):):)
Mi nyert végül a szalag, vagy a bőr?

Erga írta...

Szalag volt a befutó, a kollégáim azt szavazták meg. Miért nem ismerted meg a kis képen, valami gond van vele? Szerintem Granada, csak közelre hoztam.

Tímel írta...

Az opál gyöngyök és a swarovski egybeolvad, és a fekete kásák külön életet élnek :) A kis képen:) Itt a nagyon már egyértelmű:):):)

Nálam is a szalag a befutó:)

Kritti írta...

Csodálatos a Granadád ezzel a színkombinációval! Juditka biztosan nagyon örült neki!

Szikati írta...

Nagyon mutatós ajándék, különleges színvariációja a Granadának!!!

Vervian írta...

Gyönyörű ajándék! Nagyon tetszik! :-)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Naggyon széééép!!!

Cimbilimbi írta...

Gyönyörű! Juditnak minden jót az új fiókban!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Drága Erika!
Nagyon szépséges búcsú ajándékot kapott a kolléganőd! Milyen kedves vagy, hogy megajándékoztad! Biztos nagyon jól esett neki! :)

ekszerlada írta...

JAJ de gyönyörű lett!!Na,nekem is a szalag a legszebb,mert az opálhoz nagyon jól megy.Gyönyörű lett...szegény Judit...nem könnyű egy új helyen...de ott lesz vele a nyaki és majd gondol rád:)

Geszter írta...

Amikor még gyöngyökkel is próbálkoztam, én is szerettem volna valami hasonlót alkotni... de hát nemigen jött össze:-) Csak emelni tudom kalapom, nemcsak a tökéletes forma, hanem a színek kombinációja miatt is!

Csapó Krisztina írta...

Csodálatosan szép lett!!!! Nekem is a szalagos verzió tetszik jobban. A szalag annyira kiemeli a szélén és közepén levő 15/0-kat, és az opált, hogy az egész alkotás életre kel. Zseniálisan jó lett!!!!!!!!!