2009. június 14., vasárnap

A titok.........

Ez itt pedig az ajándékok darabjai, amit majd kapnak a lányok, csak még kell hozzá fűznöm és össze kell állítanom. (kulcstartó lesz belőle, mert a főnökömön kívül nem igen hordanak gyöngyöket a lányok, kulcstartója meg mindenkinek van.)

Ezt a díjat nyertük a pályázatunkkal, megyünk wellnesre nem sokára. Hip,hip hurrá!!!!!
Ja és persze az állatkertben a tigriseink is megkapják az ajándékot nem sokára Nádja és Norbi, mert persze ebből az összegből jótékonykodtunk is és felajánlottunk a két tigrisnek 100.000,- forint értékben ajándékot. ( Ez két darab speciális labda lesz ) mi először arra gondoltunk, hogy veszünk nekik egy tehenet vagy ökröt, hogy jól befalják, de a gondozók azt mondták, hogy most erre a labdára van szükségük.


A Bécsi Boszik. ( K & H Bank Bécsi úti bankfiók dolgozói, vagyis az "Én Csapatom")

Nagyon sokáig titkoltam és vannak emberek akik előtt még mindig titkolom, hogy gyöngyöt fűzök. Nem azért, mert nem szeretem Őket vagy szégyenkeznék miatta, hanem ahogy írtam a bemutatkozásomban is, saját magamnak is el kellett döntenem, hogy tényleg akarom én ezt a csodálatos hobbit, szerelmet folytatni vagy csak egy hirtelen fellángolás. Régen tudom már, hogy szerelmem lett a fűzés (és még a férjem se haragszik, hogy ezáltal két szerelmem van, hi...hi...hi...)

Kedves Bécsi Boszik, hamarosan kiderül a nagy titok, lassan készülnek az ajándékok is, amit fogtok kapni. Ne haragudjatok rám, de én annyira jól szórakoztam rajtatok, hogy furdalta az oldalatokat, hogy mit csinálhatok, hová járhatok péntek vagy szombatonként. Eláruljam????? Gyöngyboxba. Tudom, hogy nagyon dög vagyok bocsássatok meg nekem. :-):-):-).

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Erga! Nagyon édes ez a bejegyzés!! Én nagyon örülök, hogy hozzánk jársz péntekenként, vagy szombatonként!!!!!!!!!!!! Ügyes vagy nagyon és jó kis hobby ez a gyöngyfűzés, remélem te is így látod!!!!!!! Köszi a bizalmat és várunk mindig nagy szeretettel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erga írta...

Köszönöm Kriszta. Imádok hozzátok járni mindig nagyon jól érzem ott magam, csak sajna mostanában nem tudtam túl gyakran menni, de majd behozom a kimaradást.A héten fog kiderülni a titkom, én már nagyon várom.Nagyon jo kis hobby, december óta életem részévé vált és szeretném ha az is maradna.