2009. június 29., hétfő

India medál II.


A második medál így sikerült, szerintem ez már lényegesen jobb lett, de azért még lehet rajta javítani. és fogok is.

2009. június 28., vasárnap

India medál
Elkészült az első India medálom, sajnos elrontottam, de nem kap ollót,mert az egyik rajongómnak (lánykámnak) így is tetszik, hullámosan. Az utolsó etapnál jutott eszembe, hogy hová kell a 11/0 kása gyöngy és akkor megláttam, hogy az elejére :-(:-(:-(. Láttam én, hogy hullámzik,de azt hittem ilyennek kell lenni, hát így jártam. Nem baj már készül a következő és az gyönyörűséges szín kavalkáddal fog pompázni.


Köszönet Andénak a csodálatos minta megszületéséért és persze megrajzolásáért.

2009. június 18., csütörtök

Ezt a díjat kaptam Marta Coimbrától


Ezt a díjat a héten kaptam Marta Coimbra-tól , amit nagyon köszönök Neki. Teljesen meglepett engem ez a díj, mivel nem olyan régen hoztam létre ezt a blogot és még most próbálok kiigazodni rajta, ismerkedni vele és csinosítgatni. Ez még nem a végleges állapota.
Thank you very much Marta!!!


Számomra nem rég felfedezett szép blogok, amiből rengeteg van, 15 -nek tovább adom a díjat, hogy kik Ők? lsd. oldalt a kép alatt.
Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ezeknek a kreatív, szebbnél-szebb ékszereket készítő lányoknak én adhatom oda ezt a díjat.

Blog díj szabály:

1, a díjat rakd ki a blogodba,
2, akitől kaptad annak a linkjét tedd alá,
3, majd válassz ki 15 blogot,amelyik elnyerte a tetszésedet és add át neki a díjat, a blogodban ne feledd kirakni a linkjét annak akinek tovább adod,
4, értesítsd őket, hogy díjat kaptak Tőled.

2009. június 14., vasárnap

Borneo fülbevaló

Köszönöm Dóri a segítséget.A titok.........

Ez itt pedig az ajándékok darabjai, amit majd kapnak a lányok, csak még kell hozzá fűznöm és össze kell állítanom. (kulcstartó lesz belőle, mert a főnökömön kívül nem igen hordanak gyöngyöket a lányok, kulcstartója meg mindenkinek van.)

Ezt a díjat nyertük a pályázatunkkal, megyünk wellnesre nem sokára. Hip,hip hurrá!!!!!
Ja és persze az állatkertben a tigriseink is megkapják az ajándékot nem sokára Nádja és Norbi, mert persze ebből az összegből jótékonykodtunk is és felajánlottunk a két tigrisnek 100.000,- forint értékben ajándékot. ( Ez két darab speciális labda lesz ) mi először arra gondoltunk, hogy veszünk nekik egy tehenet vagy ökröt, hogy jól befalják, de a gondozók azt mondták, hogy most erre a labdára van szükségük.


A Bécsi Boszik. ( K & H Bank Bécsi úti bankfiók dolgozói, vagyis az "Én Csapatom")

Nagyon sokáig titkoltam és vannak emberek akik előtt még mindig titkolom, hogy gyöngyöt fűzök. Nem azért, mert nem szeretem Őket vagy szégyenkeznék miatta, hanem ahogy írtam a bemutatkozásomban is, saját magamnak is el kellett döntenem, hogy tényleg akarom én ezt a csodálatos hobbit, szerelmet folytatni vagy csak egy hirtelen fellángolás. Régen tudom már, hogy szerelmem lett a fűzés (és még a férjem se haragszik, hogy ezáltal két szerelmem van, hi...hi...hi...)

Kedves Bécsi Boszik, hamarosan kiderül a nagy titok, lassan készülnek az ajándékok is, amit fogtok kapni. Ne haragudjatok rám, de én annyira jól szórakoztam rajtatok, hogy furdalta az oldalatokat, hogy mit csinálhatok, hová járhatok péntek vagy szombatonként. Eláruljam????? Gyöngyboxba. Tudom, hogy nagyon dög vagyok bocsássatok meg nekem. :-):-):-).

Gyermeknap


Bling Ring karkötő. Panita a blogodból próbáltam megnézni az összefűzést, amit köszönök és remélem nem haragszol érte, de szerintem nem is úgy sikerült a 36 és a 42-es között összekapcsolás.

Lánykámnak gyermeknapra készítettem, ezt a nyakláncot és karkötőt. Sajnos Őt nem igazán érdekli a gyöngyfűzés. :-(. Igaz én sem 13 éves koromban kezdtem. Kár.

Májusi esküvő
Szeretem a romantika karkötőt is.

A megunhatatlan és szépséges Cristo medál.

Májusban esküvőn voltunk és készítettem magamnak erre az alkalomra egy szettet.

2009. június 9., kedd

Ez is májusban volt még


Gyöngyöt horgolni is tanulgatok, ez két karkötő török horgolással készült. Ezt még kell tanulni, most volt először horgolótű a kezemben.Bogikámnak egy medál, mi napocskának hívjuk. Ez az első befoglalásom.
Ez rendelésre készült.

Májusban is sok ékszert készítettem...

Blin Ring - nagyon szerettem fűzni.

Nem is járok horgászni és ládikám sincs. Hi hi hi .......

Ó milyen meglepő! Mit fűztem?: gyűrűt. Ezzel a gyűrűvel egy baj van, még pedig, hogy a gyöngyös dobozomat összekevertem a horgász ládikámmal és a szép kis rózsaszín bicon gyöngyből kivilágít a zöld damil, de nem baj nekem tetszik. Egyik kedvencem imádom hordani.Imádom az ilyen nagy gyűrűket, nálam a lényeg minél feltűnőbb legyen. Nem tudom miért ez a vonzódás a nagy gyűrűkhöz, csak azt tudom, hogy még sokat akarok belőle fűzni. Kerek gyűrű, ovális gyűrű, kocka gyűrű, swari gyűrű...............stb. (mint Gombóc Artúr a csokival)

Először a karkötőt készítettem, majd maradt gyöngyöm és gondoltam, hogy egy gyűrű is jó lenne hozzá. A gyűrű a DeEva oldalán talált minta - köszi Vica.
Flower Power - ez már a második próbálkozásom, hááááááát nem tökéletes, de egy kislánynak nagyon tetszett ez is, így megkapta. Kérdeznétek, hogy az elsővel mi újság, hever a gyöngyös dobozomban és várja hogy ollót kapjon. No, de majd a harmadik, én már sejtem, hogy sikerült.

2009. június 7., vasárnap

Folytatás következik hamarosam.......

Még ez is április

Ogalala karkötő.Cristo medál.


Máté Andrea barátnőmnek ajándék sok szeretettel.

Dobos Vica oldalán találtam ezt a gyűrű mintát köszönöm Neki.

Romantika - imádom fűzni.

Shy Smile medál - Vicának köszönet a medál mintájáért.

Áprilisban Andrea nap, két barátnőm is Andi, így ezek az ékszerek készültek ajándékba.
Botos Andinak sok szeretettel - igaz még nem kapta meg, mert azóta nem találkoztunk, de ami késik nem múlik. Kitartás Botoskám előbb utóbb megkapod.

Áprilisban is sok mindent fűztem


Ogalala karkötő, nagyobb gyöngyből készült mint a minta, biztos azért nem az igazi.

Egy gyors kis fülbevaló, csak úgy magamnak.

Kell még a romantika, ezért készült ez a "piros-dögös" nagyon csajos karkötő. Imádom ezt a színt, de szerintem én soha nem venném fel, nem a stílusom. Szilvi, drága főnöknőm, neked ez biztos bejön, ha majd felfedem a titkom (hamarosan), hogy mit csinálok én január óta, majd kérek véleményt. :-)

Áprilisban egy kicsit romantikáztam, készítettem egy romantika karkötőt, erre azért vagyok különösen büszke, mert ez volt az első amit egyedül mintából készítettem. Azt tudni kell rólam, hogy elég nehezen olvasom a mintát, de remélem lassan ez is változik.Az első Cristo medál, de nem az utolsó.
Ezt a fekete - ezüst szettet kedvelem hordani is.